RO Study
👤
Coolorno
Coolorno
12-10-2018
Matematică
a fost răspuns
va rog ajutati.ma
dau coronita
Răspuns :
Ana5188
Ana5188
16-10-2018
asa se fac, ia te dupa cum am facut eu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Enunturi In Care Sa Folosesti Urmatoarele Locutiuni Prepozitionale , Apoi Va Modificarile Necesare Pentru A Le Transforma In Locutiuni Adverbiale : in Ju
Alcatuite-mi O Propozitie Negativa Si Una Afirmativa Dupa Structura Data:A+S+A+P+CCLMultumesk!
Viticultura Se Practică Pe Suprafețe Întinse În Statul Marcat, Pe Hartă Cu Litera:a. B (Franța)b. F (Norvegia)c. G (Estonia)d. H (Belarus)
Care Sunt Conjugarile Verbului? Va Rog, E Urgent!!!!!
Indicati Adverbele Provrnite Din Alte Parti De Vorbire Din Textul UrmatorPrimavara Facem Curatenie Pentru Paste. Luni Am Batut Bine Covoarele Si Miercuri Vom Sp
Redatează O Compunere Narativă De 10-15 Rânduri , În Care Să Prezinți O Întâmplare Imaginară Petrecută După Ce Iei Decizia De A Te Teleporta Într-un Spațiu , St
Opinia Ta Despre Importanta Dunarii In Spatiul European.... Ajutati-ma Va Roog...!!
Rezolvati Inecuatia 18x-2 > Sau Egal 15x-13
In Dreptunghiul ABCD Cu AB Mai Mare Decat BC Se Considera CP Perpendicular Pe BD (P Apartine Lui BD) Si Punctul M Este Intersectia Dreptelor CP Si AB . Daca CP=
Scrieti Ecuatiile Urmat. Reacti De Combinare:-Hidrogen + Oxigen = Apa-Sodiu + Oxigen =Oxid De Sodiu-Hidrogen + Sulf =hidrogen Sulfurat