RO Study
👤
Rody08
Rody08
10-10-2018
Matematică
a fost răspuns
Care este cel mai mic nr de 4 cifre consecutive.
Răspuns :
Darabandaniel06
Darabandaniel06
10-10-2018
cel mai scurt nr este 1023
Answer Link
Ramona19852007
Ramona19852007
10-10-2018
1234
--------------------------------------------------/------
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Traduce In Engleza Hai Că Vă Povestesc Despre Subiect, Că Altă Ruta N-am. Poate-mi Vine Până La Final. Hazel Grace Lancaster și Augustus Waters sunt Cei Care Se
Poezie Despre Mama Sau Cea Mai Buna Prietena ...cu Rima De 2 Strofe Dau Coroana + Ma Abonez La El
Trei Substantive Propii Din Textul ;Motanul Winston Duce O Viata Perfecta. Peste Zi Se Relaxeaza Pe Canapea, Intrerupandu-si Motaiala Doar Pentru A Se Ghiftui C
1.Dentistul William F. Semple A Creat Guma De Mestecat Din __________pentru________________şi Pentru________________2.Guma Inventată De Frank Fleer Nu A Fost Co
Buna Ziua!La Genul Dramatic Cum Imi Pot Da Si Eu Seama Cate Acte/acturi Si Scene Are ??
Media Geometrica A Nr A=([tex]( \sqrt{5}-2)( \sqrt{6} + \sqrt{5})( \sqrt{3} - \sqrt{2} )[/tex] Si B=[tex]( \sqrt{5}+2)( \sqrt{6} - \sqrt{5})( \sqrt{3}+\sqrt{2}
Mi S-a Dat Poezia "Frumoasa Si Juna" De Mihai Eminescu Si Am Cerinta: 1. Ilustreaza, Cu Cate Un Exemplu Din Textul Dat, Doua Trasaturi Ale Gemului Lirc.
Transformati Urmatoarele Fractii Ordinare In Fractii Zecimale: 13 Supra 3 ,25 Supra 9, 37 Supra 9 , 56 Supra 3 , 22 Supra 15 , 73 Supra 18 , 61 Supra 24 , 97 Su
În Reperul Cartezian Xoy Se Considera Punctele M(2,2) Si N(4,2). Determinați Coordonatele Punctului P, Situat Pe Axa Ox, Astfel Încât PM=PN
In Reperul Cartezian XOy Se Consideră Punctele P(2,1) Si R(2,3). Determinați Coordonatele Mijlocului Segmentului PR. Urgent,va Rogg!!!