👤
a fost răspuns

O compunere cu titlul Eroul meu preferat de 15/20 randuri.Eroul meu preferat este superman.Va rogg ajutati maa.

Răspuns :

Eroul meu preferat este Violetta Colţatu Roxana clasa a III-a Ea e Violetta, e o fată simplă care adoră să cânte şi să se distreze cu prietenele ei. Violetta e îndrăgostită de doi băieţi, Leon şi Diego și nu știe pe care să-l aleagă.Mie îmi place Violetta pentru că e frumoasă , îndrazneaţă şi are mulţi prieteni.Ele sunt Camila şi Francesca, cele mai bune prietene ale Violettei. Fetele sunt alături de ea şi la bine şi la greu.Ei sunt Leon şi Diego. Diego lucrează la un plan împreună cu Ludmila , ca să o dea pe Violetta afară de la studio. Leon pretinde că nu o place pe Violetta , dar de fapt e mort după ea.Camila şi Francesca - cele mai bune prietene ale Violettei. Francesca este o fată visătoare,dar uneori e cam geloasă. Cealaltă prietenă a Violettei, este o fată care visează la o poveste de amor perfectă,dar, uneori nu este în apele ei şi se cam supără.Ea este Ludmila , duşmanul de moarte a Violettei. Ar face orice sa-i facă viaţa un coşmar.         Aceasta a fost prezentarea mea . Sper că v-a plăcut!!!!!!
                 :P     ;) 

Superman
Sa va spun ceva din intamplare  am inceput sa citesc benzi desenate  despre un erou foarte inascut pe nume Superman el este idolul meu . As vrea din tot sufletul sa fiu ca el  sa pot zbura si sa ajut oameni in fiecare zi  asta-i opinia mea sa fac.
Acest erou nu poate fi un oarecare este un adevarat om care  l-am vazut  in vise dar si in realitate 
Este ca un dar dat de cineva pe acest pamant langa cineva , el este puternic ,bun la suflet ajuta pe toata lumea . Dar nu pot remarca ce se intampla mai departe ; sper sa fie mereu un erou bun si toate cele.
Acesta este eroul meu si il ''Ador''!!!