RO Study
👤
Boss123494
Boss123494
09-10-2018
Matematică
a fost răspuns
dacă A={a,b}și B={b,c},calculeaza:
Răspuns :
Casianm8
Casianm8
09-10-2018
A U B = {a;b;c} ( toate la un loc)
A Intersectat cu B = {b} ( elementele comune)
A / (diferit de) B = { a}
B / (diferit de) A = {C}
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
30 De Puncte Pentru Cel Care Imi Rezolva Tot
Daca Un Paralelogram Are Aria Egala Cu 24√3 Cm² Si Lungimile Laturilor Egale Cu 8 Cm Si Respectiv 6 Cm, Atunci Masurile Unghiurilor Paralelogramului Sunt Egale
Va Rog Ajutati-ma: Am De Facut Un Dialog Intre Greiere Si Furnica La Inceputul Verii.
Exercitiul 3 Cu Urna Si Exercitiu 4 Cu Functia Va Rog
O Compunere Scurta Cu Titlul "dimineata"
Precizati Rolul Verbelor In Crearea Imaginii Poetice In Strofa Urmatoare: ,,Mihai Il Zareste Si-alege vreo Doi/ Se-ntoarce Si Pleaca Spre Gloata, / Ca Volbura
Indoitul Unui Numar A Fost Marit Cu 3 ,iar Rezultatul A Fost Marit De 4 Ori.Produsul Obtinut,micsorat Cu 5,a Fost Micsorat De 9 Ori ,obtinandu-se 15.Care A Fost
Un Depozit Trimite La 3 Magazine 354 De Jucarii . Dupa Ce Fiecare Magazin Vinde Acelasi Numar De Jucarii , La Primul Raman 36 , La Al Doilea 39 , Iar La Al Trei
Analizeaza Morfologic Si Sintactic Adjectivele Pronominale Din Urmatoarele Enunturi:L-am Intrebat Ce Care Citeste.Mi-a Spus Carui Prieten Ii Datoreaza Alegerea
Doua Loturi Au Aceeasi Arie.primul Lot Are Forma De Patrat Cu Latura De 600m,iar Al Doilea Lot Are Forma De Dreptunghi Cu O Latura De 400 M.a)primul Lot Se Impr