RO Study
👤
Alexeislavic
Alexeislavic
09-10-2018
Fizică
a fost răspuns
Formulati concluzii.
Te rog.
Răspuns :
Miia70
Miia70
09-10-2018
Daca masura unghiului gama este mai mare de 90° si unghiul de incidenta se mareste continuu lumina nu se mai refracta.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Trei Numere Este69703 Suma Primelor Douo Este 24596 Iar Suma Ultimelor Douo Este 55907 Care Sunt Cele Trei Nr.?
Do You Find It Easy To Stand Up For Yourself If You Feel Someone Has Treated You Badly?raspunde-ti-mi Va Rog La Aceasta Intrebare
Scrie Cate 3 Numere Mai Mari Decat Nr 948 Formate Din Mii, Sute,zeci,unitati, Pastrand a. Cifra Miilor b. Cifra Sutelor. c. Cifra Zecilor d. Cifra Unitatilor
Descompuneti Urmatroarele Cuvinte Si Complectati Tabelul Dupa Modelul Dat: Cuvant Derivat: Alunis Cuvant De Baza: Alun Radacina: Alun Sufixe: -is Prefize : -
Se Dă Un Număr N Și Apoi Un Șir De N Numere. Se Cere Să Se Afișeze Cel Mai Mic Număr Si Cel Mai Mare Număr Dintre Cele N Numere. Date De Intrare Se Citește La
Îmi Rezolvați Va Rog Exercițiul Adică Sa Îmi Numerotați Cum Trebuie Sa Le Pun?
Rezolvati Problema Prin Metoda Mersului Invars Dublul Unui Numar A Fost Micsorat Cu 10 Si Apoi Inmultit Cu 6 .Produsul Obtinut Fiind , Mari
28-26+24-22+18+........+4-2
Afla Restul Impartirii Numarului A=1÷2÷3÷...÷2017÷2018+2018 La 2017VA ROOOOG REPEDE
Scrie Suma Dintre Cifra Zecilor Și A Unităților De Mii Pentru Numerele 8704 5019 1295