RO Study
👤
Anammm
Anammm
09-10-2018
Informatică
a fost răspuns
Repedeee
Dau coroana
Răspuns :
Logitech45
Logitech45
13-10-2018
Pai ....
n=9321 =>9
n=84732 =>11
n=87531 => 8
n=62331 =>11
(daca vrei pot să îți explic)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Spuneti-mi Cum Se Rezolva Exercitiul 5,6 Va Rog Frumos Am Nevoie Urgent Sa Stiu. 5. În Reperul Cartezian XOy Se Consideră Punctele A(0,2), B(2,4) Și C M( ,0), U
Doua Avioane Au Decolat In Același Timp.Primul A Zburat Cu O Viteza De 240km/h,iar Al Doilea Cu 210km/h.Cate Ore Au Zburat Dacă Primul A Parcurs Cu 150 Km Mai M
AJUTOR! Vreau Doua Compuneri Cu Intamplari. Trebuie Sa Aiba 15 Randuri Fiecare. ❤
Compunere Narativa (subiectul "vis")
Dimensiunile Unui Vas In Forma De Paralelipiped Dreptunghic Sunt L= 5 Dm, L= 0,2 M, Si H= 40 Cm. In Vas Se Pun 30 L De Apa. a) Calculati Pana La Ce Inaltime Se
Gaseste Cel Mai Mic Si Cel Mai Mare Numar Care Impartit La 14 Da Catul 83
Calculaţi Căldura, Exprimată În Jouli, Necesară Pentru A Creşte Temperatura A 100 Kg De Apă De La 700C La 900C. Se Consideră Că Nu Au Loc Pierderi De Căldură.
Găsește Sinonime Din Fragmentul "Dumbrava Minunata" La Cuvintele Următoare: Sprinten, Cărunt, Jivine, Vietate, Fermecat, Necunoscut, Gânganie!! Vara Rooggg
Imagineazati Ca Esti Ostean In Armata Lui Stefan Cel Mare Si Ca Ai Discursul Inflacarat Al Domnitorului .Scrie Un Text De 6 Randuri In Care Sa Descrii Trairile
Care Sunt Homozigote Și Care Heterozigote?