RO Study
👤
Hazelina
Hazelina
03-02-2015
Matematică
a fost răspuns
7 x 5 mai mic sau mai mare decat 6 X 6
Răspuns :
Аноним
Аноним
03-02-2015
7·5=35<6·6=36!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Determinați Toate Numerele Naturale Care Prin Împărțire La 3 Dau Câtul Egal Cu 15.URGENT DAU COROANĂ !!
Open The Brackets Using The Present Simple. Make The Sentences Negative And Inter- Rogative: 1. They (wish) To Speak To You. 2. Buses (pass) My House Every Hour
In Doua Clase Sunt 64 Elevi. Daca S-ar Muta 3 Elevi Din Prima Clasa In Cealalta Clasa, Prima Ar Avea Cu 2 Elevi Mai Mult. Cati Elevi Sunt In Fiecare Clasa? Va R
Faceti Doar Ce Puteți, Va Rog Ajutați Mă, Dau Coroana
Aratati Ca A=(5 +10.15 + ... +200): 41 Se Imparte Exact La 25,
Stabileste (sensul Propriu Sau Figurat) Cuvintelor Tun Si Sange ,apoi Construieste Cate Un Enunt In Care Aceste Cuvinte Sa Fie Folosite Cu Alt Sens Pe Care Il V
Într-o Școală Numărul Fetelor Este Egal Cu Cel Al Băieți Într-o Zi ¾ Din Fete Și 2/3 Dintre Băieți Au Mers În Excursie Aflați Aportul Dintre Numere Numărul Fete
I-au Este Hiat , Triftong Sau Diftong?
Un Punct Material Se Misca Dea Lungul Axei Ox, Avand Legea De Miscare X=2+3t. Al Doilea Pleaca In Acelasi Timp Din Origine, Avand V=5m/s. a) Sa Se Scrie Legea D
Va Rog Frumos Ajutați Mă Am Nevoie De A Alcătui Cuvinte Din Textul Furtuna Le Puteți Alcătui Pe Care Vreți Voi Din Text Va Rog Frumos E Urgent Am Nevoie Neapăra