RO Study
👤
Anonim
Anonim
09-10-2018
Matematică
a fost răspuns
Vă rog ajutați-mă! Este urgent!
Răspuns :
Аноним
Аноним
09-10-2018
SUCCES la scoala
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Limita Din X Care Tinde Catre Infinit Din X, E^x/3^x -1
Desparte În Silabe Detalii Lux Extaziat Responsabil Bani Prognoză Atmosferice Inundații Experiență Extenuat Examinat Exprimat
· Elemente Reale Si Elemente Ireale Din Textele :,,lumea Lor!”, ,,Nicușor” , ,,tarziu,cand Zapezile Sunt Albastre” , ,,fiind Băiet Paduri Cutreieram” , ,,Bunica
4:Este Cunoscută Sub Numele De Taiga Pădurea:a) De Conifere B) De Foioasec) Ecuatoriald) MusonicăVă Rog
Bună Ziua Vă Rog Frumos Să Mă Ajutați La Mate Exercițiu E4 Ce Procent De Dobândă Are O Operațiune Bancară Dacă Un Capital Inițial De 40 De Mi De Lei Va Determin
4 .....................
Propoziti In Franceza Cu Sporturi(tennis,basket, Coourse,rugby)
1.Cauta Informații Despre Ursul Polar.Descrie-l Apoi Așa Cum Este În Realitate.Notează Ce Ai Descoperit Diferit La Fram. Clasa A VI-a,ajutațima Că Nu Stiu
Semnificații.aceleIndică Valoarea Morfologică Și Funcția Sintactică A Numeralelor Din Enunțurile De• Am Două Teste Şi Pentru Al Doilea Am Învățat Bine.⚫ Mă Gând
Care Sunt Funcțiile Sintactice La Adjectivele:goale, Frumoase,vechi,ruginite,perfect,minunat,Rosie,dulceDin Contextele1.Orașele Goale Sunt Frumoase 2.Trenurile