RO Study
👤
Stelestef
Stelestef
09-10-2018
Matematică
a fost răspuns
VA ROG MULT!! Problema 3
Dau coroana
Răspuns :
Gdyjxsfj
Gdyjxsfj
09-10-2018
Atâta am putut si eu.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pe Fiecare Pagina A Albumului Sau Cu Animale Salbatice,Mario A Asezat Cate 8 Imagini.Stiind Ca Albumul Are 20 De Pagini,afla Cate Imagini I.au Ramas Lui Mario,d
Imi Faceti Si Mie Doua-trei Poezii Nu Foarte Scurte,una Continand O Tema La Alegerea Voastra,dar Amuzanta,iar Cealalta....sa Faceti O Descriere Unei Flori ?(dac
Redacteaza O Compunere De 10-15 Randuri In Care Sa-ti Exprimi Opinia Despre Tradițiile Și Obiceiurile Poporului Român Si Importanta Păstrării Acestora Peste Ti
Explica Modul De Formare Al Cuvantului ,,protejat"
Pe Fiecare Pagina A Albumului Sau Cu Animale Salbatice,Mario A Asezat Cate 8 Imagini.Stiind Ca Albumul Are 20 De Pagini,afla Cate Imagini I.au Ramas Lui Mario,d
Precizati Functia Sintactica A Cuvintelor Subliniate,mentionand Partea De Vorbire Prin Care Se Exprima:Acestea Sunt Doar Cele Mai Mari NUME Pe Urmele CĂRORA Sun
Imi Puteti Face Si Mie O Compunere De 10-15 Randuri In Care Sa Iti Imaginezi Ca Ai Fost Intr-o Vizita La Muzeu Impreuna Cu Prietenii Si Ca Acolo Te-a Impresiona
Rezolvati Punctul B Va Rog.Mersi
Precizează Conjugarea Verbelor Din Secvența Urmatoare:mireasma Florilor Albe Parea A Unei Tamai Nespus De Fină,care Nu Mai Încăpea În Coroana Salcamilor,ci Se V
Sa Se Calculeze Produsul Urmator: Pn=(1-1/4)(1-1/9)....(1-1/n*n) n>=2