RO Study
👤
Merelamire
Merelamire
09-10-2018
Matematică
a fost răspuns
ex.6 va rog cât de repede putetii
Răspuns :
TSTIGERTS
TSTIGERTS
09-10-2018
la fiecare dai un factor comun pe primul număr apoi faci suma lui Gauss in ce îți ramane ( formula sumii lu Gauss =
[tex] \frac{x \times x + 1}{2} [/tex]
și apoi înmulțești factorul comun cu ceea ce ți-a dat în suma
Sper că te-am ajutat !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Sunt Personajele Din Fat Frumos Din Lacrima Personajele Pozitive Si Cele Negative
Unui Produs, Care Costa 150lei, I Se Micsoreaza Pretul Cu O Treime, Iar Apoi Acesta Se Mareste Cu P%, Astfel Incat Pretul Sa Redevina Cel Intial. Determinati
1. Care Este Semnul Grafic Care Lipseste De La Inceputul Fragmentului Citat ?
Salut, Ajutați-mă La Exercițiile Astea Vă Rog:1. Determinați Următoarele Mulțimi :a) : .............b) : .......... c) : ..........d) : .........2.
Într-un Triunghi Dreptunghic, Măsura Unui Unghi Ascuţit Este Egală Cu 30°, Iar Lungimea Catetei Mai Mari Este Egală Cu 5√3 Cm. Determinați Aria Discului Mărgini
Trapezul Isoscel ABCD Are AB II CD, AB=24 Cm, CD=18 Cm, Iar M(<A)=60 Grade. Aflati:a) Aria Trapezuluib)Lungimile Diagonalei Trapezuluic)Distanta De La C La D
Rezolvati In Q Ecuatia X -2 Supra 4 - X + 1 Supra 6 = 1 Supra 6
Spuneti-mi Urmatoarele Numere ( -2, 1supra6, -12 Supra 4, 10 Supra6, 47, 1supra2, 15 Supra 10, 6 Supra5, 0, -11supra-33, In CE MULTIME APARTIN Fiecare Din N
Produsul A Doua Numere Este 486,c.m.m.m.c. Al Lor Este 54.Aflati Numerele.
La Lucrarile Unui Santier Lucreaza 3.000 Betonisti, 15.000 Sapatori Si 1.000 Transportori.Daca Trebuie Sa-si Mareasca Efectivul Pana La 20.900 Oameni, Cati Beto