RO Study
👤
Oborcristi
Oborcristi
08-10-2018
Ed. tehnologică
a fost răspuns
Interese profesionale
Răspuns :
Dorobatnicusormihai
Dorobatnicusormihai
08-10-2018
Ce vrei sa întrebi de fapt?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Marcile Lexico-gramaticale Sunt Pronumele\verbele La Persoana 1 Si A 2 Singular Sau Si Plural? Pls Ajutor!
O Persoana Cumpara 7 Kg De Portocale Si 4 Kg De Lamai Pe Care Achita 43 Lei Iar Alta Persoana Cumpara 11 Kg De Portocale Si 12 Kg De Lamai Si Plateste 79 Lei.Ca
O Carte Si Un Caiet Costa Impreuna 24 Lei . Cartea Impreuna Cu Un Pix Costa 20 Lei . Aflati Diferenta De Pret Dintre Caiet Si Pix
Va Rog Am Nevoie De Toate Aceste Rezolvări Miki Helpppppp Ps Daca A Avut Cineva Culegere Din Asta De Vacante Pt Matematica Puteți Să Îmi Dați Si Mi Ex Astea
Flori Albe Este Epitet?
Construieste O Fraza Alcatuita Din Doua Propozitii In Care Sa Existe O Propozitie Subordonata Completiva Directa, Introdusa Prin Adverbul Relativ Unde. E Corect
Rescrie Propozițiile Corectând Greşelile: Vorbeşte În Continuu Despre Acea Pereche De Pantofi. Nu Ştiu De Ce Greşesc Într-una La Acest Exercițiu. Nici Când Nu A
Ce Sinonime Erau Potrivite Pentru Vesnic? Am Scris Etern, Presupun Ca E Bine. Mergeau Cumva Si Mereu Sau Intotdeauna? Cica In Context Se Potriveau. Mie Nu Mi Se
Dacă Două Versuri Încep Ambele Cu "vai" Se Poate Numi Repetiție?
Un Eseu In Limba Engleza Despre Un Eveniment Din Copilarie, Va Rog