RO Study
👤
Stancovvaleria
Stancovvaleria
03-02-2015
Limba română
a fost răspuns
o scrisoare adresata lui nica
Răspuns :
Botnari731
Botnari731
03-02-2015
Nica aș vre sa stii ca tiam citit poveștile si miau placut tare tare năzdrăvăniile tal . As vrea si eu sa am o viață distractiva ca tine cu drag ......
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De Ajutorul Vostru Va Rog! Folosind Unele Dintre Cifrele 2,8,6,1,0si 5 Fara Sa Le Repetam Scrieti: A)cel Mai Mic Nr PAR De 4 Cifre: b)cel Mai Mare
Alcatuiti Cate O Propozitie Negativa In Limba Engleza Cu Cuvintele believe eat flow go grow Make rise tell Translate
Fie ABCD Un Trapez Isoscel Cu DC=16, Ab=4 SI MASURA UNGHIULUI ADC =45 GRADEAflati Raportul Dintre Aria Lui BOC Si Aria Lui ABCD ,unde O ESte Intersectia Dintre
Nr PARE Mai MaRI SAU EGALE CU 738 SI MAI MICI SAU EGALE CU 750. VA ROG 9 TREBUIE SA FIE DE TOATE.
Cineva A Avut O Suma De Bani Pe Care A Cheltuit-o Astfel : In Prima Zi 1pe4 Din Total,a Doua Zi 2 Pe 5 Din Total,iar a Treia Zi 1 Pe 6 Din Total,ramandu-i 77 D
Completati Spatiile Punctate Astfel Incat Sa Obtineti Propozitii Adevarate:1)Solutia Reala A Ecuatiei - 2x+1= - 5 este .................2)Solutia Reala a Ecu
Titlu Privighetoare Autor Alexandru Bratescpersonajul Principalpersonajele Secundarepersonajele Pozitivepersonajele Nagative
1)Determinati-l Pe N:a)3 La Puterea 2n-3=27 La Puterea 7 : 9 La Puterea 2b)5 La Puterea 3n+1 +25 La Puterea 11c)7 La Puterea N+1 : 7 La Puterea 4 = 49 La Putere
Un Multiplu Al Numarului 17
Nr PARE Mai MaRI SAU EGALE CU 738 SI MAI MICI SAU EGALE CU 750. VA ROG 9 TREBUIE SA FIE DE TOATE.