RO Study
👤
Ciubotariutiu
Ciubotariutiu
08-10-2018
Matematică
a fost răspuns
La 8 va rog rapid !!!!!
Răspuns :
Radulescunectap8tivz
Radulescunectap8tivz
08-10-2018
a)MCDII,MCLV,MCXLII,MMCX,MMMXX
b)MCXLII,MCDXVII,MMXV,MMMXX
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Selectează Și Scrie Într-un Tabel Denumirile Corpurilor Solide,lichide Și Gazoase:lapte Din Pahar,zaharul,,limonada Din Cutie,cafeaua Măcinată Din Pachet,aeru
Alcatuiti Cate Doua Enunturi In Care Cuvintele Mobila Si Copii Sa Aiba Întelesuri Diferite Si Sa Sa Rosteasca Diferit
Fiica Cea Mică Era O Fată Frumoasă Vrednică Cuminte Și Isteață Și Împărăteasa Am Îngrădită Era O Fată Sinceră Iar În Ochii Ei Mari Și Frumoși Se Citea Mâna Ta D
Triunghiul ABC Este Dreptunghic In A, AD Perpendicular Pe Bc(D Apartine BC), DE Perpendicular Pe AB (E Apartine AB ), DF Perpendicular Pe AC( F Apartine AC): a
Ce Este Comportamentul?Este De Fapt De La Ed. Civică Dar Nu Este Opțiunea Acolo.
Alege,din Formele Verbale Date,numai Verbele La Infinitiv:a Crescut ,a Ridica,ai Trimite,a Inverzi, Au Intarziat,a Dobora ,a Vedea,as Rade,am Plans,a Trece Si A
Compuneti O Poezie De 3 Strofe Despre Natura , Patrie Sau Invatatura (la Alegere). Va Roog Frumos Sa Fie Frumoase Si Sa Rimeze
Identifica Tipurile De Probleme Care Se Rezolva Prin Metoda Grafica! Ajutor Dau Coroana!nr 2
Se Considera E=x La A Doua +y La A Doua -2xy-3x-3y+2(2xy+3) Unde X Si Y Sunt Numere Reale .Stiind Ca X+y=5 ,aratati Ca E=16
Care Este Sdjectvul Die Propozitia Asta. Miciuna Aflata Este PE Jumatate Iertata