RO Study
👤
Sdragusin4
Sdragusin4
08-10-2018
Matematică
a fost răspuns
3-2/5*{3-2/5*[3-2/5*(1-1/6)]}
Răspuns :
Kristi654
Kristi654
08-10-2018
1/5 * 1/5 * 1/5 * 0/6
0/6 = 0
Si orice nr impartit sau imultit cu 0 = 0
Raspuns = 0
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna,va Rog Ma Ajutati Si Pe Mine! Calculați Perimetrul Unui Pătrat Care Are Aria De 144 Cm². Va Rog!Multumesc!
Din Ce Cauza , Inainte De A Executa O Saritura In Inaltime, Ne Indoim Genunchii?
Redacteaza Un E-mail Pentru Doamna De Engleza.Sa Fie Despre Colegul De Banca,care Este Foarte Enervant.Daca Puteți,va Rog Sa Imi Scrieti Traducerea.Va Rog Mult.
Traduceti Urmatoarele Propozitii In Engleza: 1. Eu Nu Pot Merge La Film, Am Teme De Facut. 2. Parintii Mei Nu Pot Fi La Serviciu Acum, Pentru Ca Ei Sunt Acasa
Solicitaţi În Scris Aprobarea De A Participa La Un Concurs De Creaţie Literară Pe Teme Știintifico-fantastice.
Ana Are 10 Mere Ionelia Ia 10 Mere
Am Nevoie De Un Text De 14 Propozitii Despre Primavara In Engleza Va Rog Mult Nu Pe Google Translate Dau Multumesc Sh Tot Tacimul Doar Ajutatima :(
Dintr-o Panglica Lunga De 50dam S-a Taiat De 5 Ori 60m , Iar Restul S-a Taiat In Bucati De 100dm . Cate Bucati S-au Obtinut ?
Exemplu De O Propozitie N Care Sa Fie Negat Un Complement Indirect Repedee Plss :)))
'' We Do Not Sing Well'' Vreau Să Fie Propoziție Afirmativă, Vă Rog!! (ÎN ENGLEZĂ)