RO Study
👤
Felicia199
Felicia199
03-02-2015
Istorie
a fost răspuns
definiti termenul pact de neagresiune
Răspuns :
KsiushaMk
KsiushaMk
03-02-2015
este un tratat intre doua sau mai multe state,in care consimtemesc sa evite razboiul armat intre ele.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Cazul In Care Substantivele Sunt Colective/defective De Plural Sau Singular,in Momentul In Care Are Loc Analiza Substantivului,ce Numar Se Noteaza?
Un Elev Are La Fizica Patru Note, Iar Media Lor Aritmetica Este 5. Ce Nota Mai Trebuie Sa Ia Elevul Pentru A Obtine Media +? Nu Se Fac Rotunjiri. Va Rog Sa Ma
Pentru Un Camin De Copii S-au Cumparat 108 Pachete De Fidea.Ce Greutate Au Acestea Daca 263 De Pachete De Fidea Cantaresc Cu 8 Kg mai Mult Decat 221 Pachete De
Simplificati Raportul Prin X-32x Patrat-7x+3\xpatrat-9
Hi Am O Intrebare Ma Puteti Ajuta Cu O Problema? As Vrea Si Eu Sa Stiu Cum Sa Fac Problemele In Care Cere Sa Aflu Radical Din ... Nu Am Priceput Deloc Cum Se Fa
Deci ..Determinati Numerele Reale A Si B , A > B , Stiind Ca Suma Lor Este Egala Cu 10 , Iar Diferenta Lor Este Egala Cu 2.Spuneti-mi Cum Ati Rezolvat .. Va
Hei Daca La Evaluarea Nationala La Romana La Primul Subiect Ex 4 Acela Cu Genul Liric Am Scris Prezenta Eului Liric Pri Pron De Persoana 1 Si Prezenta Figurilor
Buna! Imi Spunei Va Rog Frumos Cum Se Rezolva Acest Exercitiu: Pretul Unei Carti Care Costa 32 De Lei S-a Redus Cu 25%. Care Este Noul Pret Al Cartii?
Cum Aflu Inaltimea Intr-un Triunghi Dreptunghic?
F:R-R,f(x)=-x+3 Verificati Daca Punctul A(-1,2) Este Situat Pe Graficul Functiei F