Răspuns :
a-c=138 => c=a-138
b-c=129 => c=b-129
=> a-138=b-129
a-b= 138-129
a-b=9
pai a este mai mare decat c cu 138
b este lafel fata de c mai mare cu 129
si daca c se intalneste in ambele afirmatii se deduce ca a-b reprezinta :
a-b-c-c =
a-c=138 deci ramane
a-b-c
mai avem un c deci
138
si scadem astfel :
a-b-138-138
a-138 = c
ramane b-c
=129
Imi pare foarte rau daca am raspuns gresit
b este lafel fata de c mai mare cu 129
si daca c se intalneste in ambele afirmatii se deduce ca a-b reprezinta :
a-b-c-c =
a-c=138 deci ramane
a-b-c
mai avem un c deci
138
si scadem astfel :
a-b-138-138
a-138 = c
ramane b-c
=129
Imi pare foarte rau daca am raspuns gresit