RO Study
👤
Anonim
Anonim
05-10-2018
Matematică
a fost răspuns
va rog ajutor!!!!! pls
Răspuns :
Anetud
Anetud
05-10-2018
Numerele sunt: 7200,7300,7400,7500,7600,7700,7800,7900,8000,8100.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 99+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Este Relatia Dintre D-l Goe Și Autor? ("D-l Goe" De Ion L. Caragiale)
Cine Imi Face Impartirile Astea Unele Sub Altele Are Coroapa,inima,5stele Si Ma AbonezPE FOAIE VA ROG68:49900:2multumesc Frumos
Încercuiește Litera Corespunzătoare Numărului Care Are Cifra Sutelor De Mii Egală Cu 7 Dau Corona
Impartind Fiecare Latura A Patratului Din Figura Alaturata In 3 Parti Egale, Obtinem O Lm Partire A Interiorului Pătratului În 9 Patrate Mai Mici. Dacă Am Impar
Ajutor 95 De Puncte Va Roggggggggg
1. Replica Tanarului Catre Goe Este Alcatuita Dintr-un Enunt Complex.Ce Fel De Enunt Este Acesta, Avand In Vedere Scopul Comunicarii: Asertiv , Interogativ ,imp
Care Este Partea Secundară De Propoziție Care Determină Un Substantiv ?urgent , Dau Coroană ⚠️
Alcătuieşte Un Enunt Negativ In Care Cuvantul “truda” Sa Aibă Funcția Sintactică De Circumstanțial De mod Şi Un Enunţ Interogativ In Care Pronumele Interogativ
10 Propozitii In Engleza La Prezent Simplu Afirmativ, 10 Propozitii La Prezent Simplu Negativ, 10 Propozitii La Prezent Simplu Interogativ
Ziceti-mi Va Rog Cea Mai Mare Sau Recunoscuta Campie Din Portugalia Va Rogggggg!!!