RO Study
👤
Mnrssaw
Mnrssaw
03-10-2018
Geografie
a fost răspuns
Prin ce județe trec paralele?
Răspuns :
SapphirebySapp
SapphirebySapp
03-10-2018
Paralela 45= Caras-Severin,
Valcea
Mehedinti
Gorl
Dambovita
Arges
Prahova
Brailea
Buzau
Tulcea
Sper ca e ok! :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcătuiţi Un Eseu Cu Tema “Scheletul Membrelor Superioare Şi Inferioare” După Următorul Plan:- Enumerarea Segmentelor Din Alcătuirea Scheletului Membrelor Şi A
Puncteeeeeeeeeeeeeeee
Îmi Conjugă Cineva Verbele: Aimer, Grandir Și Venir?
Ajutați-mă Dau CoroanaPrecizați Modul Și Timpul Verbelor Subliniate: Erat, Laborabat, Canebat, Es, Canis, Operiet Și Ingemisces
Cititi, Cu Atentie, Afirmatiile Următoare. DaLenſle, Afirmatiile Următoare. Dacă Apreciați Că Afirmația Este Adevărată, Scrieti.pe Foaia De Examen, În Dreptul C
Va Rog!DAU COROANA!IMI TREBUIE PANA MAINE!!
Ce Fel De Propozitie Subordonata Este:Trebue Sa Te Sune.A Primit Ce Nofa A MeritatTi-a Fost Dat Sa Devii Campion
Maria Are 4 Patrate, Alexandru Are De 6 Ori Mai Multe Patrate Decât Maria, Mihai Are De 8 Ori Mai Putine Decat Cei Doi. Câte Patrate Are Mihai?
Denumeste Figurile Construite Din Betisoare Si Spune Ce Figuri Se Obtin Daca Se Rotesc In Sensul Indicat De Sageti. Deseneaza Aceste Figuri Pe Retea
4. Transformă În Unitatea De Măsură Indicată:Model: 426 M = ? Dm = ? Cm = ? Mm426 M = 4260 Dm = 42 600 Cm = 426 000 Mm1 M = ? Mm = ? Dam3 Hm = ? M = ? Cm5 Km =