RO Study
👤
Deeatinateo
Deeatinateo
03-10-2018
Matematică
a fost răspuns
Completeaza corespunzator
Răspuns :
Matandreea7450Deaa
Matandreea7450Deaa
03-10-2018
5 103 < 5 245 > 4 470 = 4 470 < 4 678 > 3 999 < 4 500.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Sunt Numerele Care Ar Trebui Să Înlocuiască Literele (A, B, C) Astfel Încât Suma Numerelor De Pe Fiecare Linie, Coloană Sau Diagonală Să Fie Aceeași? Încer
Plzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
7. Am Selectat Din Text Cuvintele: Paiaţă, Năstruşnic, Spune, Tu, Necaz, Se Opreşte, El, Băiatul, Ostenit, Mămica. Grupea- Ză-le În: Substantive, Adjective, Pro
3. Reprezintă Pe O Dreaptă D Segmentul De Dreaptă DE Cu Lungimea De 4 Cm Şi Segmentul De Dreaptă PR Cu Lungimea Egală Cu Un Sfert Din Lungimea primului Segment
Calculați Distanța Strabatuta De O Mașina Ce Sa Deplasării Viteza De 81 Km/h Timp De 25 Min
Scrie In Caseta Litera Corespunzatoare Raspunsului Corect ,vlorificand Informatiile Din Textul 1. Muncind Mult, Brancusi A Inteles Ca Simplitatea Inseamna? a Li
IV.Rareş Şi Paul Au Împreună Suma De 183 Lei.După Ce Rareş Cheltuie 78 Lei, Iar Paul 55 Lei, Suma Rămasă Lui Rareș Este Un Sfert Din Suma Rămasă Lui Paul.Ce Sum
Va Rog Cu Explicatii
4 Find A Picture and Describe It To The Class
Am Și Eu Nevoie De Rezolvarea Problemei De Mai Jos. Vă Rog Frumos, Cât Mai Explicit Posibil, Mulțumesc! Trebuie Să Dea [tex]\sqrt{2}[/tex].