RO Study
👤
Kirita
Kirita
03-10-2018
Matematică
a fost răspuns
Sa ș calculeze radical 2 la putera 6
Răspuns :
Maverickarcher
Maverickarcher
03-10-2018
(√2)^6 = 2^(6/2) = 2^3 = 8
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
De Ce La Scoatereaunui Bec Dintr-o Grupare In Serie, Celelalte Becuri Nu Mai Lumineaza Nici Ele? Se Intampla Acest Lucru La Gruparea In Paralel A Becurilor?
Aratati Ca Numarul A=|√5-3| + [tex] \frac{4}{3- \sqrt{5}} [/tex] Este Intreg.
1.Alcatuieste Doua Enunturi In Care Verbul A Se Risipi Sa Se Afle La Modul Indicativ,timpul Perfect Simplu,persoana A-III-a ,nr. Singular,respectiv La Timpul Ma
Fie Numarul A=8 Pe X, X E {1.2.3....,9}. Care Este Probabilitatea Ca Dand Lui X O Valoare Sa Avem A E N ?
Am Nevoie De Un Lant Trofic De Tip Saprofag Va rog
Am Nevoie De Un Exemplu De Propozitie In Care Sa Fie Urmatoarele Atribut, Atribut, Subiect, Predicat Si Complement. Multumesc
Fie Triunghiul A B C Cu M(<A)=90 M(<B)=30 AB=12CM .sa Se Afle Perimetrul Si Aria Triunghiului .va Rog Sami Faceti Si Mie Problema Imi Trebuie Urgenty Ptr
Imi Puteti Spune O Problema De Matematica , Si Rezolvarea Sa , Pentru Capitolul Unitati Monetare ?
Ce Sa Scriu La Asta : Scrie Urmatoarele Verbe La Persoana A II-a Si La Numarul Singular : a Rasarit, Intra,voi Striga, Nu Repeta,intreaba,rasar. Va Rog Ajutati-
Puteti Sa Ma Ajutati La Aceasta Problema... Cu Ocazia Zilei Pamintului Locuitorii Dintr-un