RO Study
👤
Denisa1256
Denisa1256
03-10-2018
Limba română
a fost răspuns
Compunere din cartea care te-a uimit
Răspuns :
Аноним
Аноним
03-10-2018
Bună eu am o compunere de ce recomand aceasta carte ! Dar ar fi asemanator cu ce vrei tu! Scuze pentru scris dar trb sa invat la chimie si am facut-o in graba!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Translate The And Adjectives Them Change Them To Comparativ And Superlativ: Expensive,tall,short Loving,clean Fast, Amazing ,prectically, Broad,fashonable,smart
T 9 Scrie Pe Scurt Un Posibil Final Pentru Textul Lecţiei Din Manual. Folosește Semnul Exc Şi Semnul Întrebării.
5. Notează Verbele Și Pronumele Asociate ,,vocii" Din Text Care Transmite Mesajul Poeziei. La Ce Persoană Gramaticală Sunt Folosite?
VA ROG CAUT URGENT !!!
3. Salvatorul,2"! 2 Este Singurul Număr Prim Par. A) Suma A Două Numere Prime Este 99. Află Cele Două Numere. B) Determină Numerele Prime A Şi B Din Relaţia 3a
Un Mobil Se Deplasează Conform Datelor Tabelului De Mai Jos. T(s) 0,2,4,5,6,8,10 D(m) 20,14,14,18,12,12,0se Cere:a) Reprezentați Graficul Mișcării Mecanice A Mo
Radu Și Dan Au Înpreună 9 Mere. Radu Are Mai Multe Mere Decât Dan, Iar Numerele Merelor Pe Care Le Are Fiecare Sunt Prime. Aflați Câte Mere Are Fiecare Copil.
Un Triunchi De Con Circular Drept Are Înălțimea De 4 Cm Și Razele Bazelor De 5 Cm , Respectiv 2 Cm . Aflati Lungimea Unei Generatoare A Trunchiului De Con.
1 Find And Correct Five More Mistakes In The conversation. Tom: Jane: Tom: Jane: Tom: Jane: Tom: How Much Food Have We Got For Dad's Party, Jane? Jane: OK. But
2 Ⓒ. Fie E(x) = (2x + 1) ² (x − 3 ) ( X + 3) + (2x + 1)(x+2). A) Aduceţi Expresia La Forma Cea Mai Simpla. Calculati (E (1). Va Rog Mult Acum Îmi Trebuie. Dau 2