RO Study
👤
Adry1619
Adry1619
02-10-2018
Matematică
a fost răspuns
n egal 45plus(75-18)
Răspuns :
Arici2804
Arici2804
02-10-2018
n=45+(75-18)
n=45+57
n=102
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Aliaj Contine 560 G Fier Si 2,24 Kg Cupru. Calculaţi Masa De Alaiului Si Masa De Cupru. Va Rog Din Suflet Dau Corona...♡♡♡
Plz Aceste Exercițiu Dau Urmărire Celui Care Îmi Răspunde Și Coroana Și 10 Puncte. Ajutooooooor
Un Aliaj Contine 560 G Fier Si 2,24 Kg Cupru. Calculaţi Masa De Alaiului Si Masa De Cupru. Va Rog Din Suflet Dau Corona...♡♡♡
Identifică Modul Şi Timpul Următoarelor Verbe: Era, Strigai, Venise, M-am Aplecat, Se Strâng, Cântând, Aş Fi Vrut, Voi Alerga, Să Fi Mâncat, A Pleca, Citit, De
Scrieti Formula Dupa Expemplul Din Poza (azotat,azotit,amoniu)dar In Loc De Magneziu Folositi Hidrogen (Ex:azotat De Hidrogen-formula)
6. Допишите Предложения. Мáма, Разреши Мне... Пожалуйста, Зайди К... Передай, Пожалуйста, Отцу... Сходи, Будь Добр, В Магазин За... Будьте Любéзны, Объясните...
Desenează Pe Caiet Tabelul Şi Completează. Cantitatea Jumătatea 84 Kg 24 Kg Dublul 72 Kg Sfertul 16 Kg Triplul
5.Alcătueşte Ecuația Ioniceă Pentru Următoarea Ecuație Moleculară .Egalează Ecuația. Ba (OH)2+ HNO3 = Ba (NO3)2 + H2O EM EIC EIR 6
3. După Modelul Nu Ai→n-ai, Elimină Vocala U Din Cuvântul Nu Şi Transformă Enunțurile De Mai Jos. Nu Am Loc. - Nu Are Bani. *** *** Nu Avea Prieteni. - ... Nu A
Un Aliaj Contine 560 G Fier Si 2,24kg Cupru. Calculati Masa Aliajului Si Masa De Cupru. Va Rog Din Suflet Dau Inima, Coroana Si Ma Abonez ...♡♡♡☆☆☆