RO Study
👤
Zrinidani
Zrinidani
02-10-2018
Chimie
a fost răspuns
Exercițiul 69, vă rog frumos! :)
Răspuns :
Roberteladrianpb6zy7
Roberteladrianpb6zy7
03-10-2018
rezolvarea mea........
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Identifica Aliteratiile Din Versurile Urmatoare : ''Vajaind Ca Vijelia Si Ca Plesnetul De Ploaie... Urla Campul Si De Tropot Si De Strigat De Bataie In Zadar
Suma A Trei Numere Este 1042.Sa Se Afle Nr Stiind Ca Al Doilea Este Cu 47 Mai Mare Decat Primul Si Cu 12 Mai Mic Decat Al Treilea.
Fie ABC Un Triunghi Si C Cercul Circumscris in Triunghi . Prelungirile Inaltimilor Din A Si B Intersecteaza Cercul in Punctele D Si E . Aaratati CaBc Este Bis
Nu Mai Traim In Vremea ''in Care'' Lumea Isi Inchipuia Ca Intrebuintarea Limbii Nationale Rezulta ''dintr-o Conceptie''clara,dintr-un Act De Vointa...care Este
Compunere Despre Locul Unde Vrei Sa Te Duci In Vacanță
Numarul Elementelor Din Intervalul (-3,5]
Orice Nr La Putearea 0 Ne Da Acel Nr?
Spuneti-mi Si Mi-e Niste Propozitii In Care Locutiunile Adverbiale Sa Fie: Predicat Verbal: Nume Predicativ Atribut Adverbial Complement Circumstantial De Timp,
Fie ABC Un Triunghi Si C Cercul Circumscris in Triunghi . Prelungirile Inaltimilor Din A Si B Intersecteaza Cercul in Punctele D Si E . Aaratati CaBc Este Bis
Redacteaza O Compunere Narativa De 15-20 Randuri In Care Sa-ti Imaginezi O Intamplare Petrecuta Pe "bulevardul Ursilor"