RO Study
👤
Margaretselena0
Margaretselena0
02-10-2018
Franceza
a fost răspuns
Exercitiul 1 în poza atasata
Răspuns :
Deliaape
Deliaape
02-10-2018
sympatrique, visage, caractère, confiance, le tour, amis.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 87+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Frumos Cine Ma Poate Ajuta. Folosind La Nevoie Dictionarul Explicativ Precizeaza Care Sunt Sensurile Cuvintelor; Dulce, Coborî, Liric Pată. - Sensuri Fig
IV. Explică Succint Relaţiile Cauzale Dintre Relief Şi Ape. Utilizează În Explicare Exemple Concrete De Tipuri De Relief Și Ape.Urgenttttt!!!!!!!Am Test
5 Exerciții Cu Oridinea Efectuare Operatiilor Cu Raspunsuri Va Rog
Ce Înseamnă Cuvântul Raiduri?
Balaurul Avea În Palat 3 Saci Cu Galbeni. Fiecare Sac Eta Galbeni Avea Fiecare Sac, Dacă În Total Sacii Aveau 98 Kg? Numerotat Şi Cântărea Dublu Față De Sacul P
Pentru A Obține 2 Kg De Soluție Cu Concentrația De 20% Trebuie Dizolvată O Cantitate De Substanță De......... G.
IV. Explică Succint Relaţiile Cauzale Dintre Relief Şi Ape. Utilizează În Explicare Exemple Concrete De Tipuri De Relief Și Ape.Urgenttttt!!!!!!!Am Test
Unii Dintre Prietenii De Scoala Iesind La Plimbarecu Bicicleta A Cazutsi Si-a Fracturat Membrul Superior Avand Dureri Si Inflamatie Cum Vei Acorda Primul Ajutor
Intr-un Triunghi Dreptunghic Isoscel, Mediana Corespunzatoare Ipotenuzei Este Si ...... Unghiului Drept.
Cum E Corect?veți Fii Sau Veți Fi?am Nevoie De Ajutor