RO Study
👤
Anonim
Anonim
02-10-2018
Chimie
a fost răspuns
AJUTAȚI MAA HELPPPPPPP
Răspuns :
Elenamirza
Elenamirza
07-10-2018
Subiectul II Fenomene fizice 2,4,5; Fenomene chimice 1, 3, 6
S
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Subliniati Va Rog Verbele,substantivele+ajective:Este Inceputul Lunilor De Vara. Pe Izvoarele Care Spun Povesti Se Afla Nuferii Ca Niste Potire Plutitoare. Flo
Ma Puteti Ajuta? Alcatuieste Enunturi Cu:ia Si I-a Sa Fie In Aceasi Propozitie.
Vreau O Compunere Care Sa Includa Urmatoarele Cuvinte:iarna,stelute Argintii,gheata,bucurie,joaca.urgent Va Rog Mult
Traduceti-mi Va Rog Cuvintul Francez une Poubelle!!!...!!! Va Rog Din Suflet
La Un Magazin S-au Adus 1393 Kg Zahar In Pungi De Cate 2kg Si 5kg .daca Au Fost 185 Pungi De Cate 5kg Zahar Cate Pungi De Cate 2kg S-au Adus
8. Transcrie, Pe Foaia De Concurs, Varianta De Raspuns Pe Care O Consideri Corecta: Sunt Derivate Cu Sufix Toate Cuvintele Din Seria:a. Povesti, Picaturilor, Ra
Scrie fractii Egale Cu Fractiile Date: 2 Supra 3,4 Supra 6,2 Supra 5. (cate Doua La Fiecare Fractie)
Fie MNP Si RQS Doua Triunghiuri Asemenea ,avend raportul De Asemenea 1supra7.Aflati Perimetrul Triunghiului RQS, Stiind Ca Perimetrul Triunghiului MNP Ete 12
Formulati-mi Si Mie Propozitii Cu Sensurile Diferite Ale Cuvintelor Bun Si Pod. VĂ ROG!!! Multumesc!!
Dau 30 Puncte ......................comenteaza In 6 Rinduri :D Sintem Dupa Nevoie Si Lacrima Si Dinte Dau Coroana Daca Nu-mi Place Raportez