RO Study
👤
Andreiauta
Andreiauta
30-09-2018
Matematică
a fost răspuns
Dau coroana va roggg urgent
Răspuns :
UberGAMES
UberGAMES
30-09-2018
(−7√ 5 +3√ 5 )×2√ 3
Rezolvare:
−4√ 5 ×2√ 3
−4×2√ 5×3
−4×2√ 15
−8√ 15
Raspuns: −8√ 15
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
13)MNP Triunghi Dreptunghicm(<N)=90 Gradem(<M)=60 GradeMN=8 Cm___________Perimetriul Si Aria Lui MNP?14)ABC Triunghi Dreptunghicm(<A)=90 GradeAD Perpen
Salut! Sunt Nou Pe Aici ... Am O Problema La Chimie! Vedeti Voi Ni Sa Dat Cate Un Subiect Din Variantele De La Bac. Intrebarea Este Urmatoarea:1.Calculati Masa
Salut! Sunt Nou Pe Aici ... Am O Problema La Chimie! Vedeti Voi Ni Sa Dat Cate Un Subiect Din Variantele De La Bac. Intrebarea Este Urmatoarea:1.Calculati Masa
Care Sunt Primele 4 Strofe Din "Blandul Pastor"?
FORMULATI DOUA EXCLAMATII DE BUCURIE LEGATE DE VENIREA PRIMAVERII .
Exiplicati De Ce Poetul A Ales O Astfel De Imagine Cromatica Pt. Inceputul Primaverii,, Abia Urca Primavara Din Pamant Vanata Ca Dintr-un Fund De Mina'' .... Va
Diferenta A Doua Numere Naturale Este 96. Daca Din Suma Lor Scadem Cel Mai Mic Numar De Trei Cifre, Obtinem 566. Calculeaza Cele Doua Numere.
Doru Are De 6 Ori Mai Multe Timbre decat Mircea.El Ii Da 24 De Timbre Lui Mircea Si Constata Ca Acum Are De 2 Ori Mai Multe Timbre. Cate Timbre A Avut
Cum Pot Afla Volumul La Un Paralelipiped Dreptunghic Daca Nu Ii Stiu Inaltimea? :) Sau Lungimea..latimea..
243+a=318vreau O Problema Dupa Exercitiu Asta