RO Study
👤
Anamaria1555
Anamaria1555
30-09-2018
Chimie
a fost răspuns
problema 794 va rog frumossssss
Răspuns :
Coco8428
Coco8428
30-09-2018
racemizare este răspunsul
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Datimi Un Alt Sens A Cuvantului NOU Sa Nu Fie De Exeplu Haina Noua Da Cu Alt Sens!
Ce Este Adverbul?? E
Aminteşte-ţi O Întâmplare Ce Ţi-a Marcat Copilăria, O Întâmplare Ce A Desclanşat O Fericire Nemăsurată Şi Notează Patru Motive Pentru Care Ai Ales-o. 10-15 Rând
Puneti Verbele La Simple Past. be,be,be,not Be,refuse,be,not Be,ring,say,want,tell,ask,see,ring,be,not Ask,not Tell,leave,answered,hear,stop,have,not Move,jump,
Urgent ,va Rog Mult ! Multumesc Anticipat ! 1.Aflati Doua Numere Naturale ,stiind Ca Suma Lor Este 1240 Si Ca Al Doilea Este Mai Mare Cu 24 Decat Triplul Prim
7 Sublinieaza Atributele Cu O Linie Si Cuvintele Care Le Determina Cu Doua intai Nimeninu La Luat In Seama Iar Mugurasul Dezmierdat De Caldura Soarelui Incepu A
Identifica Greseala Strecurata In Propozitia : A Reusit Datorita Ambitiei Si A Eforturilor Pe Care Le-a Facut.
Vreau Un Model De Caracterizare Pe Ciobanul Moldovean Din Opera Literara "Miorita".
Mă Ajută Cineva Vă Rog La Exerciţiul 3 ? *vedeţi În Poză *
Folosind Regulile De Mai Jos Sus , Treceti Urmatoarele Texte Din Vorbire Directa In Vorbire Indirecta. c). -Si Eu Am Mers La Cursuri De Azi . Asta Nu-i Motiv Sa