RO Study
👤
Ami062
Ami062
30-09-2018
Limba română
a fost răspuns
va rog sa ma ajutati ex 2
Răspuns :
FloryG
FloryG
30-09-2018
Umeri largi= Propiu De baza
Umerii Obrajilor=Secundar
umarul=figurat
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1.Alcătuiește Trei Enunțuri In Care Sa Folosești Verbul A Cânta La Toate Diatezele 2.scrie 4 Locuțiuni Verbale Care Conțin Verbul A Da 3.verbul A Fi Din Enunț
Construiti Fraze In Care Subordonata Predicativa Sa Fie Introdusa Prin : Cum, Cine. URGENT VA ROG!
Mai Multi Elevi Vor Sa Cumpere Impreuna Materiale Pt Un Proiect Scolar.Daca Fiecare Elev Contribuie Cu Cate 20 Lei,mai Sunt Necesari 20 Lei Pt Cumpararea Materi
Determinati Numarul Real M, Stiind Ca Punctul A(2 Si 6) Apartine Graficului Functiei F:R->R, F(x)=x La A Doua + M
Perimetrul Unui Patrat Este Egal Cu Latura Altui Patrat. Stim Ca Suma Perimetrelor Este X. Sa Se Calculeze Suma Ariilor Celor Doua Patrate. (C++)
Buna Ziua! Am Nevoie Urgenta De Voi!!!! Ma Puteti Ajuta Cu 2 Exercitii La Engleza?! Multumesc! 1. Give The Main Forms Of The Following Verbs: To Break, To Grow
Efectuati;(1 Intreg 8/13-7/13)*(8/35+18/35)
*(Dau 90 Puncte) Comentati "viața Nu Are Și Nu Primește, Ci Este Și Devine"..dau Coroana♡
Cum Este Corect : Taica-meu/taica-miu/taica-meo/etc - Maica-mea/maica-mia/etc
Scrie O Compunere Narativa De Minimum 150 De Cuvinte Despre O Intamplare Ciudata Petrecuta De Craciun!!!Dau Coroana Si 26 Puncte!!!