RO Study
👤
Roxannalove
Roxannalove
29-09-2018
Matematică
a fost răspuns
Exercitiile 6 si 7 va rog mult.
Răspuns :
George100007
George100007
29-09-2018
==================================
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Rol Stilistic Indeplinesc Interjectia ..iata'' Din Exemplul Urmator :,,Iata Vine Nunta-ntreaga ''
Va Rog Sa Ma Ajutati La Urmatoarea Problema : Un Triunghi Dreptunghic Are Lungimea De x , 2x+2 si 2x+3 , X Apartine R+ . Calculati Perimetrul Si Aria Tr
Aflati Cel Mai Mic Multiplu Comun Al Numerelor 18 Si 24 !
Ghiceste Numerele !!!Numarul Meu Este Mai Mic Decat 50 Cu Cifra Unitatilor 2 Si Mai Maare Decat 30.2.Numarul Meu Este Cuprins Intre 70 Si 90 ,cifra Zecilor Este
Enunt In Care Pronumele Relativ "cine" Sa Introduca O Completiva Directa
Va Rog Frumos Sa-mi Raspundeti Si Mie! "scrieti O Compunere Despre Povestea Alegorica Spusa De Nechifor Lipan La Petreceri.."
Suma A Doua Numere Este 80 , Iar Diferenta Dintre Dublul Primului Numar Si Triplul Celui De-al Doilea Este 35determinati Numerele
Poate Oare Sa Fie Electrizat Cu Sarcina Pozitiva Un Corp Metalic Neutru Avind O Bila Metalica Electrizata De Asemenea Cu Sarcina Pozitiva,dar Fara A Modifica Sa
Referat Importanta Unirii Pentru Poporul Roman Si Lupta Dusa De Marii Revolutionari In Desavarsirea Acestui Act. Marea Unire De La 1918 1 Decembrie
Explicati: A) De Ce Fara Apa,viata Nu Ar Fi Posibila? B) De Ce Unele Izvoare Au Apa Sarata? C) De Ce Trebuie Sa Pastram Apele Nepoluate?