Răspuns :
Am un prieten pe nume Ionel. Mă duc și vin cu el de la școală în fiecare zi. Suntem în aceeași clasă. El are ochi verzui și păr negru. Are 14 ani. Iubește mult mineralii. Mineralul său favorit e Azuritul. Vorbește despre minerali tot timpul, în drum spre școală, când venim de la școală, și chiar la școală. Mă obosesc discuțiile sale permanente despre minerale. Îi place mult cuarțul, opalul și bismutul. Privește mereu programe despre minerale și citește mai tot timpul cărți despre ele. Este foarte pasionat, și dorește să lucreze cu ele când va crește. Îi displace când încerc să-l opresc din discuția despre minerale. E puțin egoist, fiindcă conversăm mereu doar despre ceea ce dorește el. Consider că nu are dreptate.
Eu am un prieten. Numele lui e Ionel. Eu merg la școală cu el în fiecare zi. Suntem în aceeași clasă. Are ochi verzi și par negru. Are 14 ani. Lui chiar îi plac mineralele. Minereul lui preferat este Azurit. El vorbește despre minerale tot timpul. Când ne ducem la școală, când ne ducem acasă (plecam de la școală), chiar și în timpul scolii. Am obosit sa îl tot ascult vorbind despre minerale. Lui chiar îi place Cuartul , Opalul și Bismut, de asemenea. El mereu se uită la emisiuni despre minerale și citește mereu cărți despre minerale. El este chiar foarte pasionat (de minerale). Vrea să lucreze cu mineralele când va fi mare. Ionel urăște când încerc să îl fac să se oprească în a vorbi despre minerale, este un pic egoist, pentru că noi mereu trebuie sa discutam despre ce vrea el. Cred că asta e cam nedrept!
Sper că te am ajutat!!
Sper că te am ajutat!!