RO Study
👤
Parfene84
Parfene84
29-09-2018
Matematică
a fost răspuns
Ex 4 5 6 dau coroana
Răspuns :
Marcone
Marcone
29-09-2018
Numai 4 stiu 2 exerciții
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 42+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Stabileste Felul Subordonatei Din Secventa S-a Considerat Multa Vreme Ca Apele Profunde Sunt Ape Fosile
X:z-y:z=5 X-y=20 Cine Ma Poate Ajuta
Unde Si Cand M-am Ivit In Lumina Nu Stiu, din Umbra Ma Ispitesc Singur Sa Cred ca Lumea E O Cantare. Strain Zambind, Vrajit Suind, in Mijlocul Ei Ma-mplinesc Cu
Când Sa Nascut Stefan,mama Sa Avea 28ani ,iar Bunica Avea Cu 8ani Mai Mult Decat Dublul Vârstei Mamei .Acum Stefan Are8ani.calculați Vârstă Actuala A Mamei Si A
O Piramida Patrulatera Regulata VABCD Are Apotema De 12 Cm Si Aria Laterala Egala Cu 144√2 Cm.Aria Bazei ABCD Este Egala Cu:
Dreapta Comuna A Celor Doua Semiplane Care Formeaza Unghiul Diedru Se Numeste.....?
Construiti Patru Enunturi In Care Prepozitia Deasupra Si Locutiunea Prepozitionala In Spatele Sa Ceara Pe Rand Cazul Dativ Si Acuzativ. Dau Coroana!!! Multumesc
DAU COROADA SI 40 DE PUNCTE. Rezumă Ultimul Alineat În Limita De 45-50 De Cuvinte. Și Se Vede Treaba Că Ursitoarele Au Deslușit Bine Semnele Sorții, Fiindcă Ai
O Compunere Despre Flori
Un Triunghi Dreptunghic Are Catetele De 3 Cm, Respectiv De 4 Cm. Tangenta Celui Mai Mic Dintre Unghiurile Triunghiului Este.... .