RO Study
👤
Oanagroposila
Oanagroposila
29-09-2018
Matematică
a fost răspuns
rotunjeste la zeci 473829
Răspuns :
CosmoteRo
CosmoteRo
29-09-2018
numarul este : 473830
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Povestirea La Frumoasa Din Pădurea Adormită,Harap-Alb,Două Loturi Și Bacalaureat Repede Va Rog Coronita E Urgent Repede Spune-ți Doar La Care Stiti
Am Nevoie Uegent De Rezumatul La Cartea Charlie Si Fabrica De Ciocolata
Ok Am Niste Probleme Cu Matematica Mai Ales Cand Trebuie Sa Ma Trezesc La Jumatatea Lui August Ca Trebuie Sa Fac Un Caiet De 200 De Pagini . Am Nevoie De Ajutor
Sa Se Determine Valorile Reale Ale Lui M, Stiind Ca Solutiile X1 Si X2 Ale Ecuatiei X^2-(2m-1)x+m=0, Verifica Relatia 1/x^1+1/x^2=1. Va Rog Sa Imi Explicati Cum
Construieste Enunturi In Care Omul Sa Indeplineasca Urmatoarele Functi Sintactice: a) Subiect.......... b)nume Predicativ c)atribut d)complement va Rog E Urgent
Vreau O Compunere Cu Persoana Care Tea Influentat Cel Mai Mult In Copilarie Adica Mama va Rog Rapid Daca Se Poate Va Dau Puncteva Rogggg dau Multe Puncte
Calculati: (x+2)(x+3); (x-3)(x+5)
8. Restrangeti a) X^2 + 2*x* Rad 7 + (rad7)^2 b) X^2 - 2*x*(2rad3) + (2rad3)^2 c) X^2 - 2*x*(rad6) + 6 d) X^2 - 2rad3x + 3 9. Descompuneti In Factori: a) (2x+1)
Formulati O Problema Dupa Ecuatia : (8+3x)*14-30=1762 .
De Unde Vine Termenul Fan? este O Adverbiere De La Favorit este O Adverbiere De La Fantastic este O Adverbiere De La Fanatic