👤
Terra34
a fost răspuns

Faceti un text,in care sa povestiți in 5-20 rânduri cum vă petreceți ziua alaturi de un prieten.
Dau Coroana

Răspuns :

Eu și prietenul meu
----------------------------
Într-o zi frumoasa de vara eu am decis sa îl sun pe prietenul meu sa îl întreb dacă iese afara.
Apoi când m-am îmbrăcat am luat-o la sănătoasa,deoarece am crezut ca am întârziat.Dupa acea ne-am jucat o faţea scunselea,apoi a vrut sa mergem acasă la el ca sa ne facem temele.Dupa ce n-i le-am făcut, a venit mama lui și n-ea făcut brioșe cu ciocolata.Am mers din nou în parc și am făcut farse la telefon și am mai inventat niște jocuri apoi ne-am plictisit și am hotărât sa mergem la un film. Am stat o grămadă la rand, și după ce sa terminat am mers sa mergem la KFC ca sa mâncăm niște aripioare de pui,și după n-am întors acasă.
Aceasta este o zi obișnuită cu prietenul meu!
*Eu îmi petrec timpul cu prietenul cel mai bun facandu-ne temele împreună.Apoi ne mai jucam.Noi mai pictam , desenam și coloram .În special uneori ne mai uitam pe telefon sa vedem la ce sa ne uitam .După aceia ieșim afară ne mai plimbam, mai vorbim și ne mai întâlnim cu ceilalți. Ne mai ducem la magazin se ne mai cumpărăm câte ceva și la fel cu magazinul de jucării.Trei minute dam mâncare la porumbei cei din parc.In parc mergem sa ne tragem în leagănele atractive care ne plac foarte mult .Am făcut cumpărături omultime și doar ce trebuie .Am ajuns acasă la ora 6 seara .Apoi pregătim tot pentru pentru petrecerea în pijamale. Amândoi ne pregătim pijamalele pentru petrecere .Închideam toate luminile și începeam petrecerea .Aceasta a durat 4 ore lungi dar și foarte frumoase.M-ai inventam și povesti de groaza apoi urmărim filme care te sperie.*