RO Study
👤
Jaisijjeid
Jaisijjeid
28-09-2018
Engleza
a fost răspuns
Cine ma ajuta are coroana.
Răspuns :
Marcela16
Marcela16
28-09-2018
am
are
am
is
are
is
are
are
Answer Link
NEEDhelp1111
NEEDhelp1111
28-09-2018
1 am
2are
3am
4is
5are
6is
7are
8arr
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 87+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Informatii Despre Fluviul Sau Golful La Plata .. Va Rog , E Urgent !
O Piramida Patrulatera Regulata Are Latura Bazei De 8 Cm Si Inaltimea De 3 Cm .Aflati Apotema Bazei , Apotema Piramidei , Aria Laterala , Aria Totala Si Volumul
Conplete Par : -is , -it , Issons , -issez,-issent Elle Fin....... De S Habiller Nous Chois...... Nos Costumes Du Soir On Chois.... La Robe Bleue Ou Le Panta
Zicetim Si Mie Intrebarile La Toate Pronumele.. Va Rog !!!
Corectati-mi Va Rog Greselile Gramaticale Wanted: A New Friend I’m Looking For A Friend With Age Between 17-18 Years, Who Will Live In Chișinău, Because I Want
Intru-un Parc S-au Plantat 3 040 Puieti De Fag Si Cu 205 Mai Multi Puieti De Stejar.Formulati Intrebari ,pentru Ca Problema Sa Se Poata Rezolva Prin
Caracterizarea Personajului Principal Di Povestirea ,, Domnu Trandafir " de M. Sadoveanu
La Un Concurs Sportiv A Participat Un Numar De Elevi Cuprins Intre 21 Si43. Cati Participanti Au Fost,daca Ei Au Putut Fi Repartizati In Formatii De Cate 4 Elev
Formati Gradul Comparativ (de Superioritate , De Egalitate , De Inferioritate) De La Urmatoarele Adjective: Iute, Vioi, Putin, Stralucitor.Alegeti Cate O Forma
Analizarea Cuvibtelor:Andrei Cosmin Alex.va Rog Repede.multumesc.