👤
a fost răspuns

Redactaţi o compunere de 150-300 de cuvinte în care să îţi exprimi opinia cu privire la atitudinea elevilor faţă de tine!
- sa prezinți argumente pertinente pro/contra temei enunțate;
- să ilustrezi cele două argumente cu exemple ;
- sa redactezi un continut adevarat cerinței formulate;
- sa respecți precizare referitoare la numărul da cuvinte!
Ajutați-ma va rog ,dau coroana!

Răspuns :

Colegialitate                            Mi-am dorit din totdeauna sa am colegi buni,intelegatori si ingaduitori.Elevii clasei din care fac parte imi  sunt colegi ,prieteni,amici iar eu ma inteleg bine cu ei toti.Ei se poarta frumos cu mine,ma respecta ,ne ajutam reciproc si ori de cate ori este necesar ne ajutam neconditionat.La scoala,la teme ,in timpul liber incerc sa le fiu sprijin ,pe colegii care nu prea se descurca la scoala incerc mereu sa-i ajut la teme dar,si eu sunt ajutat la randul meu de catre ei atunci cand intampin dificultati cu rezolovarea temelor.Imi amintesc ca am fost foarte bolnav si nu am putut ajuge la scoala ,cu totii mi-au fost alaturi ,m-au vizitat  m-au ajutat la teme iar cand am fost bine si am venit la scoala nici nu s-a cunoscut  ca am lipsit ,asta datorila lor -colegilor mei de clasa.Suntem cu totii uniti si asta este un lucru foarte bun ,sper sa ramanem prieteni si sa fim o mare familie.