RO Study
👤
Vladic71
Vladic71
27-09-2018
Biologie
a fost răspuns
Care e prioritatea saltului față de mers
Răspuns :
Georgiana67
Georgiana67
27-09-2018
parcurgi o distanta mai mare intr-un timp mai scurt
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna Ziua, Imi Poate Spune Cineva Cum Analizez Cuvantul Acesta Va Rog..?"din Grădina".am Nevoie Sa Stiu Urmatoarele Chestii:1. Dacă E Subiect, Predicat, Atribut
1 Write Said Or Told. 1 Mrs Maxwell Told Jeremy The Right Answer. 2 Amelia __the Cake Was Delicious. 3 We__ The Policeman There Was A Robbery At The Theatre. 4
Pls. Am Nevoie De Ajutorul Vostru. Dau Coroana !!! Trebuie Sa Fac Propoziții Cu Rândunelele Și Ei, Dar Sa Fie Subiect. Pentru Cine Nu Știe Subiectul Răspunde La
For Each Situation Use The Words In Brackets To ask A Question Or To Make A Statement. 1 You See Your Friend Waiting For The Bus. You Ask: (wait Long?) Have You
13. Completează Enunțurile De Mai Jos Cu Ceea Ce Consideri Potrivit. A. Atunci Când Ne Este Milă De Plante Și Animale Dăm Dovadă De .... B. Persoanele Care Au A
Ajutorrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vă Rog Să Mă Ajutați
Precizează Prima Destinație La Care Face Referire Autorul, Justificându-ți Răspunsul Cu O Secvență Am Nevoie De Ajutor Urgent!!!Dauuuuuu Coroană!!!!!!!!!!!!!!!
Precizează, Prin Bifare, Felul Cuvintelor Scrise Italic În Enunturile Date. Pronume Adjective Pronominale Interogative Interogative Cine Udă Florile? Care Băia
CIBE MA POATE AJUTA URGENT!!!