RO Study
👤
PisiIoana97
PisiIoana97
27-09-2018
Matematică
a fost răspuns
vecinii numărului 710 000
Răspuns :
Аноним
Аноним
27-09-2018
predecesor=> 709 999
succesor=> 710 001
Answer Link
Marcela16
Marcela16
27-09-2018
709.999 - predecesor
710.001 - succesorul
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Reactie De Schimb Intre _Na2SO4_ Si _HCl_ Nu Decurge Pana La Sfirsit (nu Are Loc), Deoarece In Urma Reactiei Nu Se Formeaza _____________. __________sau________
Calculați Ajutorrrrrrrrrrrrrr
Analizați Substantivele Din Enunțurile Date: · Dintre Primele Cărți Pe Care Le-am Citit În Copilărie, Îmi Amintesc Cu Încântare Despre Fram, Ursul Polar
Redactati Un Text De 10 Randuri (caractere 12 Times New Roman) In Care Sa Evidentiati Legarurile Existente Intre Evanghelia Dupa Luca, Balada Miorita, Legendele
Doua Numere Naturale Patrate Perfecte Au Diferența 53. Cu Cât Este Egal Cel Mai Mare Dintre Ele
B) Was Sagen Deine Eltern? Schreib Sätze.Spül Das Geschirr! Am Dienstag Muss IchIch MussVĂ Rogg!!!!
Perimetrul Unui Dreptunghi Este De 4cm Iar Lungimea Dreptunghiului Este De Trei Ori Mai Mare Decât Lățimea. Aflați Aria Dreptunghiului. Rezolvare Prin Ecuații
Mettez Les Verbes Entre Parentheses Aux Temps Indiques:1.Je (savoir-present)............ou Le Trouver2.Jean Dit Que Son Frere (ecrire-futur Proche)........Une L
Sunt Ordonate Alfabetic Cuvintele Din Şirul:A. Mal, Lac, Seară;B. Floare, Vrabie, Drumet;C. Chitară, Lămâie, Prăjituri;D. Carioca, Inginer, Bec.
Subliniază Substantivele La Plural La Plural Din Enunțul:Tumbae Sunt.Imagines Sepultorum Habent