RO Study
👤
Hackman
Hackman
26-09-2018
Matematică
a fost răspuns
Rezolvați exercițiul 12
Răspuns :
Biancanicole97
Biancanicole97
26-09-2018
x+1€Z
D6={1, 2, 3, 6}
x+1€D6
x={0, 1, 2 ,5}
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rezolvati Mi Si Mie Problema Asta, Va Rog,am Nevoie De Ea Pana Diseara La Ora 22:00
Triunghiul ABC Are Semiperimetrul De 24cm. Latura AB = 8cm, Iar M( Aflați Celelalte 2 Laturi.
Din Fragmentul Propus, Selectați Toate Adverbele Şi Scrieţi-le În Două Coloane (I)cele Care Pot Avea Grade De Comparaţie, (II) Cele Care Nu Pot Avea Grade De Co
Descoperă! 1. Citeşte Enunțurile, Cu Atenție, Pentru A Răspunde, Oral, Următoarelor Cerinţe: Acesta Este Interesant. Deşi A Îmbătrânit, Bunica A Rămas Aceeași.
Observă Figura Alăturată A. Numește Segmentele Paralele B Indentifica Segmentule Perpendiculare C Notează Care 3unghiuri Din Fiecare Fel Drepte, Ascuțite, Obtuz
De Alcătui 5 Întrebări Și Răspunsurile La Aceasta.pe Baza Textului D-l Goe Vă Rog Să Mă Ajute Cineva Dau Coroană
3. Alcătuieşte O Compunere Despre O Fiinţă Dragă Ție, După Planul De Idei. Planul De Idei 1. De Ce Este Pentru Tine Fiinţa Cea Mai Dragă? 2. Care Este Înfăţişar
O Scrisoare De 15 Propozitii Adresata Romanilor
Lektion So Ist Mein 12. Sich Verabreden. Sprecht Wie In Den Belspielen. Am Samstagabend Am Sonntagnachmittag In Den Gehen Wir Heute Abend In Das/ins Morgen Nach
Studiază Literatură Suplimentara Inclusiv De Pe Internet Și Explică De Ce Pe Continentul Australia Nu Există Vulcani Nu Sunt Zăpezi Permanente Și Ghețari Contem