👤
a fost răspuns

compunere cu titlul Bogdan prietenul meu pentru o zi

Răspuns :

L-am cunoscut pe Bogdan în parcul din fața blocului. Era un băiat înalt, subțirel și foarte timid. Stătea într-un loc retras, fără ca nimeni sa se joace cu el. M-am apropiat încet de el și l-am întrebat dacă vrea sa ne jucăm împreună. A acceptat bucuros . Toată după amiaza ne-am jucat în parc și ne-am simțit atât de bine, încât aveam senzația ca ne cunoaștem de-o viață. Aveam multe puncte în comun :de la faptul ca amândoi aveam un cățel, pana la faptul ca practicam același sport. La plecare mi-a povestit ca a doua zi avea sa se mute în alt oraș. Mi-a părut rău pentru că ne înțelegeam bine. Din păcate am avut un prieten de-o zi.

Bogdan prietenul meu pentru o zi

Intr-o zi venise un baiat la mine , sa ne imprietenim.Il chema Bogdan...ne intelegeam foarte bine.Ne-am jucat restul zilei impreuna.Avea aceasi varsta cu mine si aveam multe lucruri in comun.                                                                                Dupa ce ne-am mai jucat, mi-a spus ca el trebuie sa plece in alta tara pentru un timp si ca se va reintoarce in Romania.Nu m-am suparat pe el deloc stiind ca va reveni si ca ne vom putea petrece timpul din nou impreuna.                    Abia astept cand ne vom revedea!

Sper ca te-am ajutat!