RO Study
👤
Mghetotge
Mghetotge
26-09-2018
Matematică
a fost răspuns
thx!!!!!!!! :)))))))))
Răspuns :
LoveDog
LoveDog
26-09-2018
pozaaaaaaaaaaaaaaa
Sper ca te-am ajutat :3
Coroniță ? :>
Dogs4life
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Realizează Un Interviu Cu Bianca În Legătură Cu Experienţa Pe Care Aceasta A Avut-o În Timpul Călătoriei În Egipt Va Roooog Este Urgent
Menționează Tipul Propozițiilor Din Structura."Leul Zise Măgarului Sa Împartă Vânatul,iar Măgarul Stătu De Împărți Tocmai Trei Părți Și Apoi Zise Leului Să-și I
Va Rog Frumos. Am Nevoie De Ajutor Rapid. Dau 5 Stele Si Inimioara
6.a) Scăderea Numerelor Naturale Nu Este Asociativă, Adică (a - B) - C = B) Scăderea Numerelor Naturale Nu Este Comutativă, Adică (a - B) = C) Dacă A < B, Di
Write The Answer To The Questions. Use The Present Continuous And The Words In Brackets. 1 What Are You Doing On EBay?(sell/my Computer) I’m Selling My Comp
N-2302+1405=3778 Va Roggg Dau Coroană
4. În Figura 4 Este Reprezentat Triunghiului Echilateral ABC. Perimetrul Său Este X Cm, Iar Aria Sa Este X Cm². Deter valoarea Numărului Real Pozitiv X
Am Și Eu Nevoie Rapid De Toate Astea Făcute. DAU TOT (COROANA STEA, TOT CE VRETI)
Acestora. 2. Alcătuiți Câte Un Enunț Cu Fiecare Dintre Cuvintele: V-a, Va, C-ar, Car, Ne-a, Nea. Acestora .
4. Rezolvaţi Inecuaţia X(√3-2) ≤2√7-4√3. 3-2 Totul Sub Radical Și 7-4 Radical Din 3 Totul Sub Primul Radical.