RO Study
👤
Bianca3443
Bianca3443
26-09-2018
Limba română
a fost răspuns
sensuri pentru vestibul
va rog
Răspuns :
Alex6860
Alex6860
26-09-2018
Cred ca vroiai se scrii (vestitul)
vestit-auzit
Succes!
Answer Link
Anastasia4125
Anastasia4125
26-09-2018
Vestibul-antreu sau prima cavitate a urechi
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Profesorul De Geografie Ne-a Cerut Sa Facem Un Referat Despre Ceva Inedit Din India Va Rog Cateva Idei Macar . Multumesc Mult ! :)
In Propozitia ''Pun Pe Crengutele Lui Verzi Globulete,ghirlande Si Lumanarele'' ,ce Intrabare Pun Pentru A Afla Ce E-globulete,ghirlande Si Lumanarele''(F.s)P
In Ce Parte Sunt Paginileunei Carti cu Sot . Dar Cel Fara Sot. Aratati Si Alte Situati De Folosirea A Nu
Ce Functie Sintactica Si Ce Caz Sun Cuvintele ''d-ta'' Si ''eu'' Din Propozitiile Urmatoare?-Vai De Mine!cum Crezi D-ta?...''Eu Sunt Nevricos ,si Nu Stiu Ce As
Puncte Extreme Pentru:Asia AfricaContinentul American
Intr-o Curte Sunt 32 De Gaini Si De 4 Ori Mai Putine Rate.Care Pasari Sunt Mai Multe Si Cu Cat ?
Ce Functie Sintactica Au Substantivele Precedate De Propozitia De ? Casa era De Lemn.Aceasta Este O Scrisoare De Dragoste.Eram Convins De Nedreptatea Pe Care T
Alcatuiti Propozitii In Care Cuvintele : care,ce,cat Sa Fie,pe Rand, Pronume Si Adjective Interogative.
Schimba Valuare Morfologica Si Precizatile A Cuvantului "o" 4 Propozitii
O Carte Are 298 De Pagini. ANdrei A Citit Din Ea In 4 Zile Cate 36 De Pagini Pe Zi Iar Restul Paginilor Le-a Citit In Alte 2 Zile Citind Acelasi Numar De Pagini