RO Study
👤
Fratica
Fratica
02-04-2014
Matematică
a fost răspuns
Fie z=(1+i/2-i). Calculati modulul lui z.
Răspuns :
Aeerdnadeutza
Aeerdnadeutza
02-04-2014
z=1+i/2-i
|z|=√1²+1²/√2²+(-1)²
|z|=√1+1/√2+1
|z|=√2/√3
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Citeşte Cu Atenţie, Descoperă Regula Şi Completează Seria: 7, 17, 1117, 3117, 132117.DAU COROANA ŞI MULTE PUNCTE!! HELP!!Mulţumesc!
Cum Creste Taria Acizilor În Grupa Și Perioada? :) Și A Oxiacizilor...
Mă Puteți Ajuta, Vă Rog, Cu Acest Exercițiu.Dau Coroana.
Buna! As Vrea Sa Imi Scrieti O Compunere Despre O Intamplare Legata De Pasiunea Pentru Stiinta A Unui Copil Sarac, Multumesc !
Construieşte O Frază Alcătuită Din Două Propoziții În Care Să Existe O Propozi.tie Subordonată Circumstanțială De Loc, Introdusă Prin Adverbul Nehotărât Oriunde
Calculati Masa De Oxigen Dintr-un Amestec Echimolecular De Serina Si Cisteina ,cu Masa 22,6 Grame
Buna!Poate Cineva Sa Imi Spuna Si Sa Imi Faca Un Exercitiu Cu:mesajul Textului #orice Fel De Text!!Va Rog Mult!Ca Imi Trbuie Imediat!Multumesc!
Buna Ziua Cum Se Inmultesc 2 Matrici Una Este De 2linii Si 2 Coloane A Xate 2 Termeni Cu Cealalta Formata Dintro Coloana Cu 2 Termeni.. Pls Poza Cu Rezolvare Da
Present SimpleGive The Correct Answer1. The Man.................to His Friend (talk).2. The Policemen............ The Thief (catch).3. The Child................
Bunaaa! Urgent Va Rog! Daca Spun : Am 25 De Caiete. Ce Fs Va Avea De Caiete..am Cautat Pe Net Si 25 Este Complement Direct , Deci Nu Stiu Ce Fs Ar Putea Avea D