RO Study
👤
Corina2006141
Corina2006141
26-09-2018
Matematică
a fost răspuns
dau coroana
tot
va rog
Răspuns :
Аноним
Аноним
26-09-2018
raspunsul atasat in poza
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Con Circular Cu G= 10cm Si Raza Barei R=5cm O Generatoare Formeaza Cu Planul Bazei Un Ungho Avand Masura De ...° Ajutatima Va Rog :*
Am De Făcut Un Articol Pe Coala Dar Nu Am Idei
Cat Face 3x10 Si Cu 3 Legat De 10
Faceti Acordul Adjectivelor Va Rog!!!! boxerul Intrat In Ring Apartine Categoriei.....(greu) nu-si Aduce Aminte Titlul Cartii......(cumparat)de La Anticariat ta
Ajutati-ma Cu Compunere Despre Primii 4 Ani De Scoala.Cat Mai Repede Va Rog.
Heeei.Imi Poate Face Si Mie Cineva Un Rezumat(ceva Mai Detaliat)al Cartii" Eon:Ochiul Dragonului Se Intoarce",va Rog Frumooos?
.......................................................................................................... Explica Sensul Urmatorilor Termeni: Actorie, Regie,
Alegeți Varianta Corectă: 1.Vâscoza (are/nu Are)aceeași Compoziție Cu Celofanul. 2.Amidonul,în Reacție Cu Iodul,dă O Colorație(roșu Brună/albastră Intensă) 3.Pr
PROBLEMA UN PERETE AL CASEI MELE,IN FORMA DE PATRAT ARE 3 METRI INTREBARE CAT MASOARA SIPCA CE SE PUNE PE MARGINEA PARCHETULUI? (DEZENEAZA,TINAND CONT CA 1 METR
Daca Suma Nr A Si B Este 148 Iar Unul Din Ele Este Cu 34 Mai Mic Decat Celelalte Aflati Produsul Lor.