RO Study
👤
Mack46
Mack46
25-09-2018
Matematică
a fost răspuns
Q reunit N = mulțime vidă
Răspuns :
Hagi04
Hagi04
25-09-2018
Care este întrebarea?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuieste O Recomandare Destinata Unor Pensionari,in Care Sa Descrii Oradea .NU Uita Doua Obiective Turistice Si Sa Dai Doua Sa Dai Daua Argumente Pentru Car
Cat Obtii Dacă Scazi Din Nr 791 Rasturnatul Sau Si Apoi Aduna Suma Vecinilor Rasturnatului.
Triunghiul Abc Cu Masura Lui A De 90 De Grad Si Ad Perpendicular Pe Bc . Daca Ac E 2 Bd Si Bc 24 Cm Aflati Ac
Ce Sentimente Ai Avea Daca Ai Avea Ocazia Sa Vizitezi In Aceasta Vacanta Un Parc Marin ?
Aria Totala A Unei Piramide Patrulatere Regulatecu Muchia Laterala De 5 Cm Si Latura Bazei De 8 Cm Este Egala Cu ... Cm
Ana , Oana Si Mihai Au Impreuna 462 Timbre. Daca Ana Ar Da Oanei 17 Ilustrati Si Lu Mihai 19, Fiecare Va Avea Acelasi Nr De Timbre. Cate Timbre Are Fiecare? 2)u
Aflati In Fiecare Caz , Numerele La Care Se Impart Cu Rest Zero Simultan: a) 8 Si 12
1Trapez Dreptunghic ABCD Cu AB=9 Cm, CD=6 Cm, BC= 5 Cm. Aria Trapezului Este: A.30cm^2 B.15cm^2 C.19 Supra 2 Cm^2 D.50cm^2 ?? 2 Dupa Ce Parcurge Doua C
,,Va Plac Secretele? Eu Cred Ca Fiecare Om Trebuie Sa Aiba Un Secret Al Lui,ca Sa Fie Cu Adevarat Frumos.Si Mai Cred Ca Fiecare Carte Trebuie Sa Aiba O Viata Se
Scrie O Compunere Narativa, De 100-150 De Cuvinte In Care Sa-ti Imaginezi Cum A Luat Nastere Roua Sau Salcia. In Compunerea Ta , Trebuie Sa Apara : Doua Persona