RO Study
👤
Soory76
Soory76
25-09-2018
Limba română
a fost răspuns
răspunsuri corecte ex 6
Răspuns :
Antomorar
Antomorar
25-09-2018
Nu pot sa iti zic raspunzul exact pt ca am nevoie de text, DAR te pot ajuta sa il gasesti singur. Reciteste textul si cauta fragmentul in care se vorbeste despre cer . Verfici fiecare raspuns si le elimini pe rand pana ajungi la cel corect.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 42+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculatimasurile Unghiurilor Exterioare Ale Triunghiului ABC,daca:m(B)=30grade,m(C)=80grade VA ROG E URGENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Continuati Fraza Cu Nume Predicativ Eu Ma Numesc.....
Tradu Actiuniile In Limba Romana To Peel- To Cut- To Chop- To Slice- Va Rog Spuneti-mi Nu Ma Pricep DELOC La Engleza :((
Ce Importanta A Avut Tudor Vladimirescu In Viata Romanilor?
Imi Puteti Raspunde Daca Va Rog La Cateva Exercitii De Pe Pagina? Va Rog Frumos... Maine Dau Teza La Mate... Clasa A - 6 . La Care Puteti Voi Raspunde Doar Rasp
Scrieti Sub Forma De Fractie Ordinara A)0,7 B)4,5
Ma Gandesc La Un Nr Il Imultesc Cu 100, Il Adaug 999 Si Obtin Cel Mai Mare Nr De 4 Cifre . Numarul La Care M Am Gandit Este .....
[tex] \int\limits^a_b { \frac{1}{x(x^3+1)} } \, Dx [/tex] Eu Am Incercat Scriind [tex]x^3+1=x^3+1^3=(x+1)(x^2-x+1) [/tex], Dar Am Ajuns Tot La Forma Integralei
Va Rog Spunetim O Povestie Cu Propozitia: Cei Doi Sau Jucat In Contnuare Cu Mingea . MULTUMESC!!!!!!!!!!!!!!!
Hei Am O Problema Cu Acest Exercitiu: Un Cub Are Lumgimea Diagonalei Unei Fete Egala Cu 4 Cm. Aria Totala A Cubului Este Egala Cu... Cm La Patrat.