RO Study
👤
CorinaCora
CorinaCora
25-09-2018
Limba română
a fost răspuns
enunt cu a o lua din loc
Răspuns :
OchisoriAlbastri
OchisoriAlbastri
25-09-2018
Cand a vazut pericolul ce-l astepta,a luat-o din loc.
sau daca nu iti place propozitia:
Cand a vazut ursul,a luat-o din loc.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuiti Fraze Alcatuitite Din Trei Propozitii In Care Sa Existe Doar Prin Elemente De Relatie (la Atributiva)
Ajutați-mă Repede. Vreau Sa Știu Dacă Trebuie Sa Fac Scădere Gen : 3supra10 Minus 6supra10.Dau Coroana +15 Puncte
Ma Jutați Si Pe Mine
URGENTT! VA ROG FRUMOS! DAU COROANA +FOLLOW! 1 Folosiţi Forma Corectă A Adjectivelor Din Paranteză: Scarlette Is Not As............(old) As Bob. I Think She Is
10 PointsAsează În Ordine Cronologică Evenimentele De Mai Jos. *1.753 1.H. -intemeierea Romei4.395 DH.- Impărţirea Imperiului Roman In Imperiul2.50 1.H. - Cezar
Media Aritmetica A 3 Numere Este 16 Aflati Numerele Care Sunt Direct Proportionale Cu 4 ,5 ,7 Va Rog Ajutatima Dau Coroana
Indica Conjugarea , Modul , Timpul , Numarul , Persoana , Verbelor Date. Vroiam Sa Scriu Am Amanat Au Ramas Dau Coroana
Numiti 2 Grupe De Cordate Si Caracteristicile Acestora
În Figura Alăturată, Dreptele A Şi B Sunt Perpendiculare. Valoarea Lui X Este: a) 90°; b) 130°; c) 40°; d) 140°
Alcatuieste Problema După Desen . |--------|--------|--------||--------|--------|--------|-------|---------| 《 93 》|--------|