RO Study
👤
Aless689
Aless689
25-09-2018
Matematică
a fost răspuns
vă rog frumos ajutați-mă
Răspuns :
Аноним
Аноним
27-09-2018
sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Doua Numere Este 47, Iar Suma Rasturnaselor Lor Este 173. Determinati Cele Doua Numere.(ecuatii Rezolvarii Complete)
Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati Si Pe Mine Cu 6 Propozitii care Trebuie Traduse In Limba Engleza: 1.merg La Bunici In Fiecare Vara. (prezent Simplu)
O Ferma Care A Furnizat Deja 1.897 Cosuri De Mere Unei Cabane, Preda Restul La 29 Restaurante.Astfel Fiecare Restaurant Primeste 54 Cosuri.care Este Nr Total Al
Caprioara de Emil Garleanu.4 Intrebari.multumesc Ce-i Care Mi-ati Raspuns!!!
Buna..Ma Ajutati Si Pe Mine Va Rog.ce Functie Sintactica Are "acest"si Ce Parte De Vorbire Are?Ce Functie Sintactica Are "mie" Si Ce Parte De Vorbire Are?
Determinati Cel Mai Mic Numar Natural Care Are Suma Cifrelor 2013.
1)Scrie Urmatorul Numar Sub Forma De Putere Cu Baza 2:16 La Puterea 72)Restul Obtinut Prin Impartirea Numarului Natural X La 24 Este 11,iar Restul Obtinut Prin
Ma Ajutati Si Pe Mine Cu Doua Trasaturi Ale Genului Epic Cu Tot Cu Exemple Pentru Randuri Pentru Anul Nou De Ion Minulescu?
Sa Se Determine Toate Numerele Naturale A,b,c,stiind Ca Produsul Lor Este 1296,iar C.m.m.d.c.al Lor Este 6.
Dupa Ce Se Reduce Cu 10 % , Un Produs Costa Acum 27 Lei . Pretul Initial Era De ?