RO Study
👤
Alinalacusta
Alinalacusta
25-09-2018
Matematică
a fost răspuns
Ce cifre sunt?
MDI
CCIV
CDXL
Răspuns :
CosmoteRo
CosmoteRo
25-09-2018
MDI=1501
CCIV=204
CDXL=440
Answer Link
Maria2660
Maria2660
25-09-2018
1 501,204,440 sper că te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Redacteaza O Compunere De 80-150 De Cuvinte In Care Sa Realizezi Portretul Unei Personalitati Istorice Pe Care O Poti Considera Un Model , Justificanduti Optiun
Dintre Doua Numere Naturale Consecutive Unul Este 17 celalalt Numar Este Par Sau Impar
Mai Intai Pun Cu Schimbul, Apoi Incep Sa Deplaseze Piesele Pe Tabla De Joc.Despartiti Fraza In Propozitii
2 La Puterea-1:(0,5)la Puterea -3=va Rog
Un Triunghi Dreptunghic Isoscel Are Aria Egala Cu 18cm Patrati.Ipotenuza Acestuia Este De:
Se Dă Ecuația [tex] \frac{3}{a}- \frac{b}{4}=503,75 [/tex] A)Rezolvați Ecuația În Z; B)Aflați Cardinalul Mulțimii Soluțiilor Ecuației; C)Arătați Că Suma Tuturo
Cat Fac 31 Si Cu Unu Si Doi Legat De Unu ?
Va Rog Imi Traduce Si Mie Cineva Acest Text In Engleză Sau Franceza? : Ai Nevoie De O Jumătate Din Viaţă Să Descoperi Că Viaţa Ta E Un Plan Pe Care Trebuie
Precizati Cazul Si Functia Sintactica A Cuvintelor Subliniate:De Fapt,poezia De Dragoste Ar Trebui Sa Fie Semnata Chiar De Muze. Poezia= De Dragoste=
Ce Inseamna ( A,b ) = 18 ? Gen " + " Inseamna Adunare, " 12,65 " Fractie Zecimala Etc. Nu Am Invatat Care E Faza Cu Parantezele Alea (doar Daca Nu Is Operatii