RO Study
👤
Andu9182
Andu9182
24-09-2018
Istorie
a fost răspuns
explica intelesul termenului ,,domeniul feudal"
Răspuns :
Victor8128
Victor8128
24-09-2018
Domeniul feudal era o formă de proprietate imobiliară specifică evului mediu.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Determina Masurile A Doua Unghiuri Suolementare, Care Sunt Invers Proportionale Cu 0,(3) Respectiv 0,(6)
Galeria Franz Josef A Fost Finalizata In 1870, Iar Lungimea Totala Este De 917 M. Daca Lungimea Pasului Tau Este De Aproximativ 0,45 M , Calzuleaza Cati Pasi Ve
Hei !! Tema Mea De Vacanta La Geografie Este Aceasta : " Sa Caracterizam 2 State Europene Sa Cuprinda Caracterizarea Fizionomica" Ma Puteti Ajuta Va Rog Cu Cara
REDACTEAZA O COMPUNERE CU TITLUL VACANTA MARE , ZANA MEA BUNA
Un Obiect Costa 1500 Lei. Aflati Pretul Obiectului Dupa Doua Scumpiri Succesive Cu 4%,respectiv 10%.Vreau Rezolvarea Completa ! La Sfarsitul Cartii Mele De Mate
Compune O Problema Inspirata Fiind De Cuvintele :cascada Munte Feerie
Calculati , Folosind Proprietatea (a La M) Totul La N=a La M*n a)(2 La 4) Totul La 7-2 La 28= b)(3 La 5) Totul La 4:3 La 19= c)(5 La 8) Totul La 7:95 La 53*5)=
Galeria Franz Josef A Fost Finalizata In 1870, Iar Lungimea Totala Este De 917 M. Daca Lungimea Pasului Tau Este De Aproximativ 0,45 M , Calzuleaza Cati Pasi Ve
1) Cat Fac 31 Si Cu Unu Si Cu Doi Legat De Unu? 2)Calculeaza Varsta Persoanei,adunand Toate Numerele O Singura Data. 3)Anthony E Mai Mare Decat Bianca Cu 12
Realizeaza, In 80-100 De Cuvinte, Portretul Unui Prieten Care Te-a Insotit In Calatorie De La Inceput. Foloseste Cele Doua Figuri De Stil In Compunerea Ta. AM N