RO Study
👤
Andrey9423
Andrey9423
24-09-2018
Chimie
a fost răspuns
Ajutor plss dau coroanaaa
Răspuns :
Roberteladrianpb6zy7
Roberteladrianpb6zy7
24-09-2018
raspunsul meu........
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
5.Maria Are 600 De Lei. Ea Cumpără 3 Tricouri Cu Câte 180 De Lei Fiecare Şi Cu Banii Rămaşi, 3 Eşarfe De Acelaşi Fel. Cât Costă O Eşarfă?
Calculati Cel Mai Mic Numitor Comun Al Fractiilor : 10 Supra 17 , 15 Supra 19 , 6 Supra 11.
Ninsoarea După Edmondo De Amicis Transcrie Din Text. .Aenunțul Care Exprimă Bucuria Copiilor La Ieșirea Din Clasă .B Un Enunț În Care Se Comunică O Informație .
În Trapezul ABC DAB Paralel Cu DC Notăm Cu O Punctul De Intersecția Lui AC Cu B Și M Punctul De Intersecție A Lu Altul Cu BC Demonstrați Că A O Supra Că Egal Cu
6 Menţionează Două Cuvinte Din Text Care Te-au Ajutat Să Identifici Ce Animal De Casă Este Descris.
Mărind De 4 Ori Două Numere Naturale Obținem Pentru Noile Numere Suma 864, Iar Diferenta 40 Află Numerele
2.Folosind Dicționarul Explicativ Al Limbii Romane,menționează Forma Literara A Următoarelor Cuvinte Din Text : Se Cată, Dantul, Minuta, Dantuitor, Numa-n, Ghir
Valorificăm Alcătuieşte Un Text, De 80-100 De Cuvinte, În Care Să Valorifici Formele Pronumelui Reflexiv: Sine, Sieşi, Îşi, Şi-, Mi-, Mă, Te, Ți-, -ți Și Formel
Asociază Fragmentul Din "Sfârșit De Vară", De George Topîrceanu, Cu Un Alt Text Literat Studiat La Clasă Sau Citit Ca Lectura Suplimentară, Prezentând, În 50 -
4. Calculaţi Dând Factor Comun: 8363 b). + 11 57 57 1 11 1 16 9393 <)!!!